Üzletviteli tanácsadás, Követeléskezelés, Felszámolás,Reorganizáció

Követeléskezelés

Minden gazdálkodó vállalkozás tevékenysége során szembe találja magát azzal a kellemetlen helyzettel, amikor valamely partnere nem fizeti ki a jogos számlatartozását. A követelésbehajtás teljes elmaradása vagy a nem hatékony követelésbehajtás hosszabb távon növekedési tendenciát mutató követelésállományt eredményezhet, amely a vállalkozás működésének elnehezüléséhez vagy akár ellehetetlenüléséhez vezethet. A gazdasági válság tovább növelte a fizetési nehézségekkel küzdő vállalkozások számát, így napjainkban még aktuálisabb a hatékony, gyors és szakszerű követeléskezelés.

Irodánk vállalja multinacionális társaságoktól kezdve, a kis-, közép-, és mikro-vállalkozásokon keresztül, az egyéni cégek, egyéni vállalkozók követeléseinek jogi úton történő érvényesítését és a kintlévőség-állományának akár folyamatos kezelését.

Munkatársaink valamennyi követelést egyedileg kezelnek és a jogi lehetőségen túl, az egyéb körülményeket is megvizsgálva (fellelhető és végrehajtás alá vonható vagyontárgy felkutatása, mögöttes személyi felelősség érvényesítése, számviteli szabályok betartásának ellenőrzése, stb.) a leghatékonyabb eljárási formát választják ki.

« Vissza