Üzletviteli tanácsadás, Követeléskezelés, Felszámolás,Reorganizáció
 • Felszámolási eljárás

  A felszámolási eljárás célja a fizetésképtelen adós jogutód nélküli megszüntetése, a hitelezők Cstv-ben meghatározott sorrendben történő kielégítése mellett.

  Részletek
 • Csődeljárás

  A csődeljárás során az adós társaság a csődegyezség megkötése érdekében fizetési haladékot kap, és az egyezségi tárgyalások során csődegyezség megkötésére tesz kísérletet.

  Részletek
 • Végelszámolási eljárás

  Végelszámolási eljárásnak van helye, amennyiben a cég nem fizetésképtelen, azonban a legfőbb szerv a tevékenységet és a vállalkozást jogutód nélkül meg kívánja szüntetni.

  Részletek
 • Vagyonrendezés

  Vagyonrendezési eljárást abban az esetben kell lefolytatni, ha egy társaság jogutód nélküli törlését követően olyan vagyontárgy kerül elő, amelynek a törölt cég volt a tulajdonosa.

  Részletek
 • Egyszerűsített eljárással kapcsolatos hitelezői felhívások

  A csődeljárásról és a felszámolási eljárásról szóló 1991. évi XLIX. törvény 63/B. § (1) bekezdése alapján a felszámoló felhívja az érintetteket, hogy amennyiben hitelt érdemlő tudomásuk van az alább felsorolt gazdálkodó szervezetek bárhol fellelhető vagyonáról, illetve segítséget tudnak nyújtani az eljárás rendes szabályok szerinti lebonyolításához, azt 15 napon belül jelentsék be felszámolónak.

  Részletek