Üzletviteli tanácsadás, Követeléskezelés, Felszámolás,Reorganizáció

Bemutatkozás

A Corabil Üzletviteli Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaságot 2003-ban 5 személy alapította, a kezdetektől napjainkig fő tevékenységi köre az üzletviteli és egyéb vezetési tanácsadás, és még az egyéb tevékenységei a számviteli, könyvvizsgálói, adószakértői tevékenység, egyéb kiegészítő üzleti szolgáltatás, valamint a követelésbehajtás.

Társaságunk híve a folyamatos megújulásnak, erre való tekintettel kötelezte el magát a tulajdonosi kör a profilbővítés mellett, így 2014. februárjában kezdtük meg a korábbi üzletágak megtartása mellett a felszámolási-, végelszámolási-, vagyonrendezési- és csődeljárások magas szakmai színvonalú lefolytatását.

Tevékenységünk eredményes folytatását teszi lehetővé a fizetésképtelenségi és megszüntetési eljárások területén több éves szakmai tapasztalattal rendelkező tulajdonosi és foglalkoztatotti háttér, valamint a rendelkezésre álló korszerű technológiai és tárgyi feltétel, melyek együttesen teremtik meg a kiemelkedő színvonalú és produktív munkavégzés lehetőségét.

Tevékenységünket elsődlegesen a budapesti székhelyünkön végezzük, azonban további 8 vidéki helyszínen állnak megbízható, fiatalos és rugalmas kollégáink a potenciális érdeklődők és az eljárásokban részt vevő felek rendelkezésére.

 

 

 

« Vissza